Načítání...

Blog

Novinky a inspirace
Blog / 3 nejoblíbenější dekorativní stěrky

3 nejoblíbenější dekorativní stěrky

Chcete zvýraznit stěny ve svém interiéru? Zapomeňte na nudné malování a dopřejte si jedinečný povrch, který podtrhne charakter vašeho domova. Použijte dekorativní stěrku. Vybrali jsme pro vás ty nejoblíbenější.
  • 3 nejoblíbenější dekorativní stěrky

Jako první bychom vám rádi představili stěrku Granite. Je to stěrka s výraznou kresbou a hrubší strukturou. Hodí se jak do vstupní haly, tak i do obývacího pokoje, třeba na stěnu za pohovku. Stěrka Granite se také často využívá i na krb, který se díky ní hezky zvýrazní.


Pokud preferujete jemnější strukturu, stěrka Pitted vás okouzlí. Přestože je stále výrazná, na dotek je překvapivě hladká. Její elegantní vzhled se hodí do obývacích pokojů i ložnic.

Do třetice pro vás máme jedu z našich nejjemnějších stěrek a tou je stěrka Perlata.

Perlata Vás nikdy nepřestane bavit. Díky svým perleťovým částicím neustále lehce mění svůj vzhled podle úhlu dopadu světla. A právě v tom je to její kouzlo. Její jemnost nalézá své využití jak v menších prostorech, tak i na větších plochách. Krásně se kombinuje například s betonovou stěrkou Imitace betonu®.

 

Při výběru povrchů pro váš interiér je vždy důležité si povrchy osahat a dobře se s nimi seznámit. Proto bychom vás rádi pozvali do našeho showroomu v Praze či v Brně, kde vám poradíme s výběrem a pomůžeme s realizací vašeho vysněného interiéru.

Těšíme se na Vás!

Tým Němec s.r.o.