Načítání...

Blog

Novinky a inspirace
Blog / Stěrky Němec jsou jedinečné, funkční a originální zároveň

Stěrky Němec jsou jedinečné, funkční a originální zároveň

Stavíte, rekonstruujete nebo jen uvažujete o zvelebení Vašeho bydlení či kanceláře? Přijde Vám škoda při dnešní nabídce použít povrchy bez nápadu? Proč tedy nezkusit stěrky?
  • Stěrky Němec jsou jedinečné, funkční a originální zároveň

Dnešní doba nabízí ohromnou škálu materiálů použitelných pro finální úpravu stěn či podlah v koupelnách, obývacích pokojích, kuchyni či krbu. Na výběr máme nepřeberné množství tapet, obkladů, nátěrů, dřevěných, laminátových či vinylových podlah, dlažeb a v neposlední řadě stěrek. Není však od věci si udělat důkladný průzkum a ověřit, zda daný materiál splňuje přesně to, co od něj očekáváte. Zda vydrží v zátěži (koupelna, kuchyně, kancelářský provoz), zda bude mít stále stejnou barvu, zda se dobře opravuje a co je velmi důležité, jak bude vypadat po letech užívání. To jsou všechno věci, které je dobré si vyhodnotit předtím, než investuji do finální pokládky. V případě stěrek to platí obzvlášť.


Trh nabízí nepřeberné množství materiálu i realizačních firem. Každý produkt má své plusy i mínusy a je potřeba skutečně důkladně zvážit, zda je daný materiál vhodný do poptávaného prostoru. Může se pak stát, že Vám bude doporučena cementová stěrka, materiál sám o sobě savý, do sprchového koutu, která bude po každém sprchování flekatět a postupně degradovat. Nebo stěrka Benátský štuk ošetřená voskem za kuchyňskou linkou, která ale bohužel také není ideální. Proto doporučujeme vše probrat s odborníky, vyslechnout si nejeden názor, ověřit si reference, délku fungování na trhu a v neposlední řadě si vždy nechat připravit vzorek, na kterém vyzkoušíte odolnost nabízeného produktu.


Není nic horšího, než když Vám vysněný materiál nefunguje, praská či mění barvu a aplikační firma tvrdí, že to není její problém, protože vy jste si přece tento produkt sami vybrali a sami si měli ověřit, jak je odolný. Případně vám rovnou přestane brát telefony a reagovat na písemné podněty.

A přesně toto se Vám nikdy nestane se společností Němec s.r.o. – Stylové povrchy.

Jde o společnost s více jak dvacetiletou tradicí fungování na trhu, která si zakládá na maximálně pro klientském přístupu, na používání pouze vyzkoušených a otestovaných produktů, kdy každý má svůj technický list. Zakládá si na dodržování záručních lhůt, často i pozáručních a na vyřešení všech problémů či komplikací při samotné aplikaci.


Největším ukazatelem kvality práce a materiálů jsou ale tisícovky provedených realizací a znovu se vracející zákazníci, architekti či stavební firmy. Můžete vybírat ze stěrek vápenných, cementových, epoxidových, ze stěrek s metalickým či perleťových efektem nebo z deskových systémů Sculptural, které dotvoří interiér do naprosté jedinečnosti. Můžete přijít i s vlastní představou kresby a bude vám, pokud to bude jen trochu možné, vyhotoven vzorek zdarma přibližující se co nejvíce vašemu požadavku. Můžete si nechat zhotovit stěrku s grafikou firemního loga či s nějakým oblíbeným symbolem. V nabídce jsou také oblíbené vertikální kaskádové zahrady, mechové obrazy a stěny.


Na showroomech, které má společnost v Praze a v Brně, si v ploše prohlédnete epoxidové podlahy Betonepox po desetiletém užívání v provozu prodejny spojené s kancelářemi, osaháte jednotlivé materiály na stěnách či si projdete nepřeberné množství odstínů jednotlivých stěrek na již vyhotovených vzorcích. To vše bude doplněno odborným výkladem o vhodnosti použití a odolnosti jednotlivých materiálů, potřebné připravenosti podkladů či možných rizik spojených s průběhem výstavby a použití nevhodných komponentů.

Pokud si vyberete, není problém vše posléze zkonzultovat s technikem již přímo na místě realizace a ověřit si, zda je vše tak, jak má být a předejít tím tak případným komplikacím při nástupu na realizaci. Je potřeba nezapomínat na to, že pokud jde o stěrky, tak mají tloušťku jen pár milimetrů a podklad již nijak nevyrovnají, ani nezpevní, pouze jej kopírují. Velice důležitá je proto samotná stavební příprava před finální realizací.

Přijďte na jeden ze showroomů společnosti Němec na výbornou kávu doplněnou o inspirativní prohlídku. Nebojte se poradit se u profesionálů, věříme, že nebudete zklamáni!

Těší se na Vás tým Němec s.r.o.!