Načítání...

Blog

Novinky a inspirace
Blog / Vytvořte si interiér snů s lehkostí a radostí

Vytvořte si interiér snů s lehkostí a radostí

Toužíte po dokonalém obývacím pokoji, útulné ložnici, elegantní koupelně nebo moderní kuchyni? Pomůžeme Vám proměnit Vaše sny v realitu! Nabízíme širokou škálu kvalitních materiálů a povrchů, které splní vaše požadavky na funkčnost, estetiku i rozpočet.
  • Vytvořte si interiér snů s lehkostí a radostí

Při plánování rekonstrukce, či jen revitalizace interiéru je dobré si vždy stanovit hrubý rozpočet a udělat si představu o cenách jednotlivých stavebních kroků a potřebných materiálů. To Vám následně usnadní rozhodování a plánování.

Každá z povrchových úprav nabízených na našem trhu má své výhody i nevýhody. Naše stěrky vynikají nejen svou kvalitou, ale také širokou paletou barev a dekorů. Dodáváme je vždy včetně realizace, čímž Vám odpadá další starost se sháněním firmy pro samotnou aplikaci.

Další výhodou stěrek je jejich úžasná flexibilita. Díky tomu Vám odpadnou starosti s prořezy, spárořezy a ani tolik nemusíte řešit tvary místností. Navíc také platíte opravdu jen za reálně aplikovanou plochu, jelikož nevznikají žádné odřezy materiálu.

Správný základ je jedním z nejdůležitějších kroků, což platí u všech povrchů. Stěrky mívají zpravidla necelé 2 mm, a tak pouze kopírují podkladní vrstvy a nijak je již nezpevní ani nevyrovnají. Je tedy důležité dbát na správnou připravenost podkladů bez prasklin a mít vše v potřebné pevnosti a rovinatosti.

Není se ovšem čeho bát, jelikož před samotnou realizací za Vámi na místo realizace přijede náš technik, který podklady zkontroluje a se vším Vám poradí.

Naše firma má více než 25 let zkušeností s vytvářením moderních povrchů pro klienty v České republice i v zahraničí. Používáme pouze ty nejkvalitnější materiály, které jsou nejen léty, ale především klienty odzkoušené. Díky tomu můžeme s klidem říci, že Vám stěrky od nás vydrží do té doby, dokud Vás nepřestanou bavit.

Samozřejmě i stěrky, tak jako každý povrch, je možné poničit a poškrábat. Pokud se ale jedná o drobnosti, vždy je možná jejich lokální retuš.

Tak již tušíte, kam povedou Vaše kroky? My věříme, že ano!

Svěřte se do rukou odborníků a nebojte se nás kontaktovat, třeba jen pro bližší informace, nebo si rovnou domluvte schůzku v jednom z našich showroomů v Praze či v Brně, kde Vám nabídneme výbornou kávu doplněnou o inspirativní prohlídku.

S námi projdete proces vytváření interiéru s radostí a minimem starostí.

Jak říkáme: „S Německou flow Vám starosti odpadnou!“.

Těšíme se na Vás!

Tým Němec s.r.o.