Načítání...

Blog

News and inspiration
Blog / Mechové stěny: Kousek přírody u vás doma

Mechové stěny: Kousek přírody u vás doma

Absolutním hitem posledních let je zazeleňování našich domovů. Toužíte po zeleni v interiéru, ale nechcete se starat o zalévání? Tyto mechové dekorace jsou přesně pro vás!
  • Mechové stěny: Kousek přírody u vás doma

Jsou tyto mechy opravdu bezúdržbové?

Ano, můžeme říci, že jsou téměř bezúdržbové. Používáme speciálně upravené, stabilizované mechy, které nevyžadují žádnou péči. Stačí je jednou za čas opatrně vyfoukat.


Jak velká může být mechová stěna?

Velikost je v podstatě neomezená. Pokud si vyberete obraz s rámem, tak jsme omezeni pouze rozměry dveří. Bez rámu se mechová stěna může přizpůsobit jakémukoli prostoru.


Kam se tyto mechové dekorace hodí?

Využijete je v obývacím pokoji, jídelně, nebo třeba v ložnici. Důležité je vybrat místo chráněné před přímým sluncem.

To znamená, že mohu mechy mít i v místnosti kde není okno?

Určitě! Mechy se často používají právě do místností bez přirozeného světla. V koupelně například vytvoří nádhernou atmosféru.


Z kolika druhů mechu si mohu nechat obraz sestavit?

Nabízíme širokou paletu 11 druhů mechů, které se liší barvou, strukturou i velikostí. Rádi vám pomůžeme vybrat kombinaci, která bude nejlépe vyhovovat vašim představám.

Lze k mechům doplnit i živé rostliny?

Živé rostliny se stabilizovanými mechy nekombinujeme. Doporučujeme spíše kombinaci mechy s dalšími stabilizovanými rostlinami. Kromě stabilizovaných rostlin lze do obrazu zakomponovat i nejrůznější větvičky a kameny.


Jak dlouho taková mechová stěna vydrží?

Garantujeme vám záruku 5 let. Ovšem pokud mechy umístíte na vhodné místo, například mimo přímé sluneční světlo, není důvod, aby nevyrdžely mnohem déle.


Chcete si také oživit svůj interiér kouskem přírody? Více informací naleznete na www.nemec.eu.