Načítání...

Blog

Novinky a inspirace
Blog / NEPŘEHLÉDNUTELNÁ ELEGANCE VÝRAZNÉHO GRANITU

NEPŘEHLÉDNUTELNÁ ELEGANCE VÝRAZNÉHO GRANITU

Originální a jedinečné povrchy se staly nepostradatelnou součástí téměř každého rezidenčního či kancelářského projektu. Velké oblíbenosti se těší dominantní stěrka Granite, která okamžitě upoutá vaši pozornost.
  • NEPŘEHLÉDNUTELNÁ ELEGANCE VÝRAZNÉHO GRANITU

Pokud toužíte po dramatickém prvním dojmu v interiéru, ze kterého nemůžete odtrhnout zrak, pak je pro Vás stěrka Granite ta pravá. Dodá prostoru nečekané kouzlo, moment překvapení, bývá onou třešničkou na dortu. Granite spojuje krásu s praktičností, trvanlivostí a hodí se na všechny typy designových projektů.

U této hlazené stěrkové omítky s výraznou plastickou strukturou je na výběr z široké škály barevných odstínů. Vybírat můžete od klasických šedých a černých odstínů až po teplé tóny hnědé, krémové a růžové.

Tmavší a metalické odstíny je také možné probarvit, zvýraznit tím kresbu a vytvořit tak působivý efekt. Světlé a neutrální tóny vám pak vytvoří vzhled přírodního kamene.

Stěrka Granite je velice žádaná a hodí se nejen do obývacích místností, ložnic, chodeb, ale můžeme ji aplikovat i za kuchyňskou linku, na stěny za umyvadlo či na krby, což se může v blížící se zimě více než hodit.

Granite nachází své místo nejen v tradičních či rustikálních interiérech, ale také v těch minimalistických, jako vyvážení jisté strohosti a dodání opulentnosti čistým geometrickým designům. Vhodně se kombinuje s betonovými stěrkami Betonepox® či Imitace betonu®.

Tyto stěrky jsme na trh uvedli již před lety a oba materiály jsme v průběhu posledních let doladili tak, že jsou na trhu nepřekonatelné jak díky své eleganci, tak díky odolnosti a životnosti.

Například stěrka Betonepox® se skvěle uplatní v namáhaných prostorech stěn a podlah koupelen či bazénů. Spolu s Imitací betonu® jsou oblíbené také v předsíních, na chodbách a v obývacích místnostech.

Nebojte se zkusit ověřené, zcela funkční a k tomu originální povrchy!

Spojte se s námi a navštivte nás v jednom ze showroomů (v Praze, nebo v Brně), kde se o vás prvotřídně postaráme, pomůžeme vám s výběrem, a navíc vám nabídneme výbornou kávu.

Těší se na vás tým Němec s.r.o.!