Načítání...

Blog

Novinky a inspirace
Blog / Oživte svůj interiér s moderními betonovými stěrkami!

Oživte svůj interiér s moderními betonovými stěrkami!

S příchodem podzimu často přichází i nálada na vylepšování a zútulnění vašeho domova. Pokud toužíte po moderním designu, eleganci a nadčasovém vzhledu, máme pro vás jedinečné stěrky Betonepox® a Imitace betonu®, které dodají šmrnc každému bydlení.
  • Oživte svůj interiér s moderními betonovými stěrkami!

Epoxidová stěrka Betonepox® umí být nejen krásná, ale také velmi praktická. Skvěle se osvědčila v místech s vysokou zátěží, jako jsou kuchyně, koupelny či prostory kolem bazénů. Její odolnost, tvrdost a dlouhá životnost jsou v oblasti stěrek bezkonkurenční.

Stěrku můžeme aplikovat téměř na jakýkoliv povrch, samozřejmě za dodržení veškerých potřebných technologických postupů, takže v podstatě nemáte žádná omezení. I v kombinaci s jinými povrchy, například se dřevem, pak Betonepox® vytváří úchvatný efekt. Povrch může mít, dle vašich požadavků a preferencí, hrubší či jemnější strukturu a jeho barevná škála je téměř neomezená. Není tedy potřeba se pohybovat výhradně v šedých odstínech. Můžete si být jistí, že Betonepox® vždy upoutá pozornost svým originálním designem.

Dojem moderního a nadčasového betonu vytváří také stěrka Imitace betonu®, která je dokonale přizpůsobena moderním a dynamickým interiérům. Imitace betonu® je a bude vždy „in“. Její základní šedý odstín se snadno sladí s libovolnou barvou a nejrůznějšími doplňky. I zde platí v rámci škály barev to samé, co u stěrky Betonepox®, takže můžete být originální a zvolit si v podstatě jakoukoli barvu.

V našem portfoliu naleznete nejmodernější technologie povrchů a stěrek, jako jsou Imitace betonu®, Betonepox®, Betonepox® Soft, Betonepox® UltraSoft, Granite, Perlata, Pitted, Smooth a mnoho dalších. Nebráníme se ani vytvoření povrchu na míru.

Povrch Imitace betonu® a Betonepox® patří v současné době mezi nejoblíbenější moderní povrchy používané architekty a designéry pro jejich projekty. O tom svědčí i fakt, že jsme samotnou stěrku Betonepox® aplikovali již na více, než 100 000 m2 ploch.

Svěřte realizaci nadčasové stěrky odborníkům. Naše společnost má více než 20 let zkušeností s realizací moderních stylových povrchů nejen v České republice, ale i v zahraničí.

Pro více informací a inspiraci, kde všude můžete stěrky využít, navštivte naše webové stránky a sociální sítě.

Spojte se s námi a domluvte si schůzku v jednom z našich showroomů v Praze či v Brně, kde Vám nabídneme výbornou kávu doplněnou o inspirativní prohlídku.

Těšíme se na Vás!

Tým Němec s.r.o.