Načítání...

Blog

Novinky a inspirace
Blog / Stěrky šité na míru vašim představám

Stěrky šité na míru vašim představám

Máte představu o dokonalém interiéru, ale zatím jste nenašli povrch, který by naplňoval vaše představy? Pokud jde o stěrky, snažíme se svým zákazníkům vycházet maximálně vstříc a nebojíme se přijímat nové výzvy. Umíme vám vytvořit i originální povrch na míru!
  • Stěrky šité na míru vašim představám

Jedním z takových povrchů je stěrka Granitino. Tato stěrka vznikla na přání paní architektky, která si do interiéru pro svého klienta přála klasickou stěrku Granite. Tento povrch má hrubší strukturu, ale dle návrhu bylo potřeba ji zpracovat v jemnějším provedení. V tomto případě jsme poupravili způsob aplikace tak, aby se docílilo jemnější a bohatší „ostrůvkové“ struktury. Díky našim dlouholetým zkušenostem doladění této stěrky netrvalo dlouho a přišla na řadu realizace.

V roce 2017 firma Rituals plánovala facelift svých prodejen. Jelikož Rituals pochází z Holandska, bylo nasnadě, že realizaci zadají společnosti ze své domoviny. Jejich očekávání ovšem nebyla naplněna, a tak museli hledat jiné řešení. Oslovili proto nás a my jsme tento úkol s nadšením přijali.

Na základě výkresů a podrobnějšího popisu jsme vytvořili hrubší strukturovaný povrch, který jsme příznačně nazvali Holandská stěrka. Pro její velký úspěch již dlouhá léta zdobí vybrané prodejny Rituals v České republice. Vidět jí můžete například na pobočkách Rituals ve Westfield Chodov, na Václavském náměstí, či v našem showroomu v Praze.

Vytváření nových povrchů vždy začíná konzultací se zákazníkem. Vize a požadavky týkající se umístění a dalších charakteristik povrchu jsou při tomto procesu stěžejní. Na základě těchto informací může náš tým odborníků začít pracovat na vytváření nového povrchu. Nejprve zhotovíme vzorky, se kterými následně společně doladíme požadovaný finální vzhled. Po dosažení optimálního výsledku může být stěrka aplikována u vás doma.

Neváhejte tedy oslovit mistry v oboru. Nebojíme výzev a umíme vytvářet unikátní povrchy, které odpovídají vašim představám a požadavkům. Našim cílem je vytvářet stěrky, které vám budou dělat radost dlouhá léta.

Spojte se s námi a přijďte se podívat do jednoho z našich showroomů v Praze či v Brně, kde vám nabídneme výbornou kávu doplněnou o inspirativní prohlídku.

Budeme se na vás těšit!

Tým Němec s.r.o.