Načítání...

Blog

Novinky a inspirace
Blog / Popusťte uzdu fantazii se stěrkami Němec

Popusťte uzdu fantazii se stěrkami Němec

Originál je jen jeden a v tomto případě to platí dvojnásob. Nechte svůj domov promluvit prostřednictvím jedinečných vzorů a motivů a vytvořte si tak prostor, který bude odrážet váš jedinečný styl.
  • Popusťte uzdu fantazii se stěrkami Němec

Pokud hledáte způsob, jak přidat do svého domova něco opravdu originálního, stojí za zvážení použití betonové stěrky s grafikou.

Tento designový prvek vytvoří ve vašem interiéru silný vizuální dojem plný výjimečnosti.

Originální design lze vytvořit například pomocí stěrky Betonepox®, Imitace betonu®, Benátského štuku, Perlaty a mnoho dalších.

Na základě vašeho návrhu necháme vytvořit šablonu na míru, díky které jsme pak schopni přenést požadovaný motiv do stěrky. Na stěně nám tím vznikne jemný reliéf, který nechá vyniknout vašemu designu.

Grafiku ve stěrce můžeme ovšem aplikovat i na podlahy. V naší nabídce naleznete například stěrku Betonepox® Vintage, která imituje vzhled starých dlaždic. Tato hladká stěrka vzniká za pomocí speciální techniky, díky které můžeme tento způsob grafiky aplikovat nejen na stěny, ale také na podlahy.

Nutno zmínit, že stěrky s grafikou neztrácejí svou praktičnost a funkčnost. Stejně jako klasické stěrky jsou snadno udržovatelné a v případě Betonepoxu® i voděodolné.

Nezáleží tedy na tom, zda se jedná o stěnu či podlahu, zda jde o koupelnu, ložnici či kuchyni. Stěrku s grafikou můžete umístit opravdu kamkoli. Jedná se o skvělý způsob, jak přinést do vašeho domova osobitý šmrnc a vyjádřit svou kreativitu.

Pokud vás tento originální způsob použití stěrek zaujal, spojte se s námi a přijďte se podívat do jednoho z našich showroomů v Praze či v Brně, kde vám nabídneme výbornou kávu doplněnou o inspirativní prohlídku.

Těší se na vás tým Němec s.r.o.!